Rayuan Misi Bantuan Kecemasan Banjir Pahang dilancarkan.

Banjir

Yayasan Amal Malaysia Cawangan Pahang dan Team Relawan akan berusaha membantu mangsa banjir di Pahang.

Team Relawan yang di ketuai oleh Saudara Johari Pengerusi Amal Pahang.Operasi Fasa 1 adalah dengan mengaktifkan Dapur Rakyat dengan memasak makan tengahari dan malam.

Fasa ke 2, Team Relawan akan turun sekali dalam operasi Ops Bersih, membantu membersih madrasah, surau, sekolah atau tadika. Jesteru, pihak Amal Pahang merayu bantuan orang ramai bagi memastikan tujuan misi ini dapat dicapai.

Jom bantu kami untuk meringankan penderitaan mangsa-mangsa banjir. Boleh salurkan sumbangan anda ke Akaun Maybank: Yayasan Amal Malaysia Pahang (Tabung bencana dan kebajikan) : 5560 1106 8015 dan whatsApp ke 0199132166 bukti sumbangan.

Hanya Allah yang akan membalas segala kebaikan Tuan/Puan.جزاكم الله خير الجزاء..

Kongsi artikel ini